4 sterren verblijf 4 sterren verblijf 4 sterren verblijf 4 sterren verblijf
Share |  |
 
Home

Bij Fjordvissen vindt u Hutten - Vakantiewoningen - Vakantiehuizen en Camping in Geiranger, Noorwegen.


Vergeet niet om alvast uw overtocht naar Noorwegen te boeken via Stena Line!
Accomodaties
Geiranger Feriesenter
Aanvragen
Boek uw verblijf! Klik hier.
Foto's
Fotoalbum
Noorse producten
Fjordfood
Web Analytics  

Wandeltochten

Geiranger heeft een breed scala van korte en eenvoudige wandelingen met mooie natuur en prachtige ervaringen. Ja, in onze mening is er niet zoiets! Alle routes zijn goed aangegeven en makkelijk medium moeilijkheid. U kunt een kaart kopen bij de receptie.

Voor degenen die een meer veeleisende wandelingen in de bergen zoeken zijn er adembenemende bergtochten te maken.

 
Løsta

Ongeveer 30 minuten lopen vanaf  Vesterås. Het pad is goed aangegeven. Aan het einde van de route heeft U een indrukwekkende uitzicht over de Geirangerfjord en de Adelaarsweg.

Storseterfossen

Ongeveer 40 minuten lopen vanaf  Vesterås. U kunt achter de waterval langslopen. Het pad is goed aangegeven en gemakkelijk te vinden.

 
 

Skageflå

Een bezoek aan Skageflå boerderij is niet alleen een grote ervaring aard, maar heeft ook een grote indruk als je erover nadenkt dat mensen echt geleefd op deze boerderij slechts honderd jaar geleden. Het is twee verschillende mogelijkheden om naar hier: Wij hebben onze eigen taxi-boot voor het doel. Een wandeling vanaf de fjord tot Skageflå duurt ongeveer 25 minuttes. Of u kunt lopen over de berg van Homlong. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur enkele reis.